Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Info fra Klinik Åboulevard

Ny fysioterapeuter / Henrik og Michael er stoppet; 

Vi byder velkommen til vores to nye fysioterapeuter Dennis & Nicolai, –

Henrik og Michael er stoppet som fysioterapeuter på klinikken; – vi ønsker dem begge to held og lykke i fremtiden:)

Core/stabilitets hold –  Trænger du til at få styrket din mave/ryg/Core? – tilmeld dig vores Core/stabilitets hold, onsdag kl 16.30-17.30 ved fysioterapeut Laura:)

Knæhold – Til dig som har behov for at genoptræne dit knæ eller hofte, både før og efter en operation. Føles dit knæ eller hofte instabilt, eller mangler du generelt muskelstyrke omkring knæ eller hofte, så er dette hold også oplagt til dig; Hver tirsdag kl 16-17 ved fysioterapeut Pernille:)

GIGA LASER på Klinik Westend; GIGA Laser behandling tilbydes til 200 kr pr behandling.

 

 

Holdtræning

Har du brug for træning, og du ikke har et svært fysisk handicap, tilbyder vi dig at træne på hold. Programmet er helt individuelt og tilpasses dit niveau. Vi benytter træningsprincipper, som der er bedst evidens for. Dette indebærer bl.a. konditionstræning på lavt til moderat niveau, styrketræning, koordination og balance.

Vi har holdtræning hele ugen; Morgen, formiddag, eftermiddag og aften. Træningen er sat til 1 time

Fysioterapeuten er hele tiden til stede for at vejlede, motivere og redosere øvelser sammen med patienten.

Træningen gennemføres i små grupper af max. 8 patienter. Før start på hold udarbejdes et individuelt tilpasset træningsprogram.

Individuel træning

Ønsker du en mere personlig træning til din skade – det kan være en sportsskade, fald på cykel, svært fysisk handicap el lign, så hjælper vi dig med et individuel træning på klinikken, hvor fysioterapeuten følger dig under hele vejen.

Det siger de også om os

  • Havde store problemer med min ryg og er nu nærmest symptom fri efter kun 1 måned! Virkelig professionelt og et rigtig rart sted at komme. Kan kun anbefale andre at få behandling her. Specielt tak til Rasmus, som bare er sindssygt dygtig.
    Natalie Ostenfeldt Jespersen
  • Jeg lider af kroniske knæsmerter og har derfor brugt fysioterapeuterne i klinikken af to omgange; i 2013-2015, hvor jeg fik hjælp til at komme i gang med vedholdende og smertefri træning, og så igen her i 2017 efter et tilbagefald, som jeg nu er godt ovre. Jeg har kun ros til overs for fysserne her i klinikken, som jeg anbefaler til alle jeg kender
    Stine Linde
  • Ville træne op til marathon, men fik mig desværre en knæskade på vejen. Jeg fik anbefalet Klinik Åboulevarden og kontaktede dem straks. Efter 3 måneder løber jeg 7-8 km igen, juhu. Super professionelt sted – man får virkelig noget for pengene på de 30 minutter hver session varer. Fantastisk sted!
    Sarah Sonja Hugger
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking