Prøv vores klinik på Vesterbro, klinikwestend.dk
Har du spørgsmål, så fang os på3536 6662
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Info fra Klinik Åboulevard

Ny fysioterapeut/ Henrik og Michael er stoppet; 

Vi byder velkommen til vores nye fysioterapeut Nicolai, som er startet på klinikken den 5.7.17 – Nicolai afløser Henrik, som sammen med Michael er stoppet som fysioterapeuter på klinikken; Henrik den 27.8.17 og Michael pr 11.9.17 – vi ønsker dem begge to held og lykke i fremtiden:)

David er på barsel (28.6 til 20.9).

Core/stabilitets hold –  Trænger du til at få styrket din mave/ryg/Core? – tilmeld dig vores Core/stabilitets hold, onsdag kl 16.30-17.30 ved fysioterapeut Laura:)

Knæhold – Til dig som har behov for at genoptræne dit knæ eller hofte, både før og efter en operation. Føles dit knæ eller hofte instabilt, eller mangler du generelt muskelstyrke omkring knæ eller hofte, så er dette hold også oplagt til dig; Hver tirsdag kl 16-17 ved fysioterapeut Pernille:)

GIGA LASER på Klinik Westend; GIGA Laser behandling tilbydes til 200 kr pr behandling.

 

 

Genoptræning (Blandede hold og individuel træning)

Vi tilbyder genoptræning til:

Som tilbydes på 2 forskellige måder:

Holdtræning

Har du brug for træning, og du ikke har et svært fysisk handicap, tilbyder vi dig at træne på hold. Programmet er helt individuelt og tilpasses dit niveau. Vi benytter træningsprincipper, som der er bedst evidens for. Dette indebærer bl.a. konditionstræning på lavt til moderat niveau, styrketræning, koordination og balance.

Vi har holdtræning hele ugen; Morgen, formiddag, eftermiddag og aften. Træningen er sat til 1 time

Fysioterapeuten er hele tiden til stede for at vejlede, motivere og redosere øvelser sammen med patienten.

Træningen gennemføres i små grupper af max. 8 patienter. Før start på hold udarbejdes et individuelt tilpasset træningsprogram.

Individuel træning

Ønsker du en mere personlig træning til din skade – det kan være en sportsskade, fald på cykel, svært fysisk handicap el lign, så hjælper vi dig med et individuel træning på klinikken, hvor fysioterapeuten følger dig under hele vejen.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette Helweg Andersen
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser
Prøv vores klinik på Vesterbro

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking